Ćiro ponudio vlastiti novac za Niku Kranjčara

Ćiro ponudio vlastiti novac za Niku Kranjčara

DOJUČERAŠNJEM predsjedničkom kandidatu Ćiri Blaževiću nije dugo trebalo za bombastičan povratak na naslovnice. Naime, trener Varteksa svojim se novcem uključio u borbu za potpis Nike Kranjčara, kojeg je Dinamo stavio na transfer listu.

Kako doznaje Jutarnji list od izvora bliskih obitelji Kranjčar, Blažević je, baš kao i Igor Štimac, stupio u kontakt s menadžerima Nike Kranjčara, te im dostavio službenoj ponudu. Priču je potvrdio i sam Ćiro, koji u nastavku sezone bivšeg kapetana Dinama želi vidjeti u Varteksovom dresu.

"Točno je, razgovarao sam sa Šukerom i Pokrovcem. Znam da je Niko Kranjčar s oduševljenjem prihvatio moju ideju, ali nažalost čini mi se da gazde ne dijele njegovo raspoloženje." - izjavio je Blažević, pa dodao kako za Kranjčarov potpis, baš kao i Štimac, nudi vlastiti novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbolje znam što Kranjčar može kad je potpuno spreman, jer mi je donio naslov prvaka s Dinamom.On bi nakon mojih prvih priprema pronašao svoju natjecateljsku formu." - izjavio je Ćiro, pa slikovito dodao: "Usput bi propišao krv, ali bi se zato ubrzo za njega otimali europski klubovi. Vrijedio bi najmanje 10 milijuna eura."

Radi li se o još jednom Ćirino medijskom triku ili ozbiljnoj ponudi, saznat ćemo za nekoliko sljedećih dana, u kojima bi prema najavama Nikinih menadžera trebala biti objavljena odluka o njegovom novom klubu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara