Ćiro: Prosinečki je moje dijete. Navijat ću za Zvezdu!

Foto: shenhuafc.com.cn

ĆIRO BLAŽEVIĆ u srpskom derbiju navijat će za Crvenu zvezdu. Nekada je tvrdio da će "pojesti diplomu ako Prosinečki postane veliki igrač", no sada poručuje da je Rovi njegovo dijete i svim srcem će navijati za crveno-bijele.

"Naravno, navijat ću za Crvenu zvezdu! Zbog Prosinečkog! Derbi je tradicija, nogometna fešta. Prisustvo Prosinečkog daje mu novu dimenziju, Robi je svjetski priznato ime", rekao je Ćiro za Sportski žurnal.

Bi li Ćiro volio biti u ulozi Prosinečkog?

"Robi je moje dijete! To što je on na Zvezdinoj klupi, čak mi je draže nego da sam ja."

Što bi Ćiro mu savjetovao?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo – da ostane vjeran sebi. Robi je talentiran trener, iskren prema sebi i drugima i najvažnije – nije demagog. Crvena zvezda je napravila odličan potez kada ga je angažirala, a siguran sam da će njegovo znanje i karizma samo biti od koristi najpopularnijem srpskom klubu."

Koliko će susret s Partizanom odrediti daljnji tijek Robijeve karijere?

"Prosinečki je mlad trener, ali iskusan čovjek nogometa. Pogrešno bi bilo gledati na ovaj derbi kao presudan, pred njim je još mnogo velikih utakmica. Siguran sam da će ostvariti kontinuitet i da će se na njegov rad gledati sa simpatijama."

Partizan je u ovom trenutku bolja ekipa od Zvezde.

"Ne znam, sine moj, sadašnje sastave Zvezde i Partizana. Neću se praviti sveznalica. Iskustvo mi govori da slabije ekipe često pobjeđuju jače. Možda tako bude i ovaj put. Volio bih samo da se navijači fer ponašaju, da nas UEFA i FIFA ne jebu više", zaključio je Ćiro.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara