Ćiro: Protiv Rijeke ćemo zakamuflirati Vejićev odlazak

ODLAZAK Hajdukova kapetana Hrvoja Vejića šokirao je Poljud. U srijedu se s bijesnim Ćirom nije moglo niti popričati, ali trener Hajduka ipak se uspio pomiriti s odlaskom kapetana i stupa obrane Hajduka, i to samo dva dana uoči utakmice Superkupa s Rijekom.

Danas smo ipak uspjeli popričati s "trenerom svih trenera", koji nam je kazao kako je za njega i za Hajduk sutrašnji ogled s Rijekom izuzetno važan.

"Superkup je izuzetno važan već iz natjecateljskih razloga, ali za mene ima osobit značaj jer je vezana uz povijesnu utakmicu, onu protiv Debrecen. Ne možemo dobiti samopouzdanje ako ne pobijedimo Rijeku u Superkupu, i zato ova utakmica ima višestruki značaj." - kazao je Ćiro u razgovoru za Index.hr, pa nastavio pričati o Superkupu.

"Čitam u novinama da Riječani dolaze na Poljud po trofej, na taj način nas pokušavaju dezavuirati, ali ja sam spreman na to, i moji igrači će biti spremni na to." - dodao je Ćiro, kojeg smo potom upitali kako će posložiti momčad bez Hrvoja Vejića.

"Nema sumnje da je Vejićev odlazak za nas bio negativan šok, on je bio lider i kapetan. Stekao sam dojam da su i mnogi igrači bili sentimentalno vezani za svog kapetana, ali svima je poznata moja filozofija – koga nema, bez njega se mora!" - kazao nam je trener Hajduka, pa dodao: "Ja sam siguran da ćemo za Rijeku složiti jednu respektabilnu ekipu, učinit ćemo sve da zakamufliramo Vejićev odlazak."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara