Ćiro: Pun mi je kurac tog Saše Papca, neka se goni u pičku materinu

"PUN MI je kurac tog Papca, neka se goni u pičku materinu ako misli da će ga netko više moliti", planuo je Ćiro Blažević pred BiH novinarima nakon što još jednom nije uspio ući u trag Saši Papcu. Branič Rangersa obećao je Ćiri da će se pojaviti na okupljanju reprezentacije uoči prijateljske utakmice protiv Bugarske, ali nije došao. Izbornik ga je i usprkos tome stavio na popis za kvalifikacijske utakmice protiv Španjolske i Estonije, ali od Papca i dalje ni traga ni glasa.

"Što on hoće? Da mu Ćiro klekne na koljena i da ga moli? E, to neće od mene dočekati", poručio je izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine. A on nije jedini kojem se baš i ne igra za rodnu grudu. "Što je s Hrgovićem? Ja više ne znam što oni hoće. Ljudi su razgovarali sa Subotićem i bit će jako teško. On i nije nešto voljan, ali još ćemo vidjeti. Ja bih volio otići i direktno s njim razgovarati pa neka mi u lice kaže kakvi su mu planovi".

Ivica Grlić također je otkazao dolazak na reprezentativno okupljanje, ali on je barem naveo razlog - obiteljski problemi. "Možeš misliti što on ima obiteljskih problema. I taj me Grlić dobro povalio. U razgovoru je sve bilo u redu, rezervirali smo mu avionske karte i onda me on tako odjebao".

Ćiro ipak samouvjereno tvrdi da nema namjeru slati dodatne pozivnice. Španjolskoj i Estoniji suprotstavit će se s kadrom koji ima na raspolaganju. Jedino što je izbornik BiH reprezentacije istaknuo kao dobru vijest je oporavak Edina Džeke, koji u vrlo dobroj formi igra za Wolfsburg.

P.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara