Ćiro se kaje: Neka me Fifa kazni zbog pušenja na klupi jer to je jedini način da prestanem!

Ćiro se kaje: Neka me Fifa kazni zbog pušenja na klupi jer to je jedini način da prestanem!

"KRIV sam što sam pušio na klupi i ponizno čekam kaznu Fife!", samokritično nam je selektor BiH komentirao očekivanu kaznu koja mu se smiješi zbog toga što ga je kamera na kvalifikacijskoj utakmici za SP protiv Turske četiri puta uhvatila kako puši.

Ćiro popušio cigarete, ali i Fifinu kaznu

Ćirina pušiona na istanbulskoj klupi će tako karizmatičnom treneru donijeti kaznu, ali on je odmah skrušeno priznao krivnju i istakao kako je i red da ga se kazni jer je na klupi pušenje zabranjeno.

"Pravila se trebaju poštovati a ja sam ih prekršio time što sam na klupi zapalio nekoliko cigareta. Nisam to napravio namjerno, jednostavno tijek utakmice i sve što se događalo sa preokretom nakon našeg vodstva je bilo toliko stresno da sam popustio i zapalio", priznaje Ćiro i dodaje: "Pa ja sam i u Istanbulu izgasio cigaretu kada su mi rekli da ne smijem više pušiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije da ja ne mogu odgledati utakmice bez cigareta, pa toliko sam ih u karijeri vodio bez da sam popušio ijednu, ali sada me nervoza savladala", objasnio je kako je poklekao baš ovaj put kad su njegovi izabranici prosuli vodstvo 1:0 i na kraju izgubili 1:2.

Na pitanje hoće li više pušiti na klupi za vrijeme utakmica, Ćiro je bio rezolutan: "Neću, nikad više! Kazna i zabrana je nažalost jedini način da prestanem pušiti na klupi i tako će biti"

Bosna i Hercegovina već u srijedu u novom kvalifikacijskom ogledu dočekuje Armeniju i nema dvojbe da će sve kamere biti uprte u Ćiru pa ćemo vidjeti koliko je spreman ostaviti se njegovog neizostavnog poroka.

A.K.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara