Ćiro: U Kupu navijam za Hajduk

KAKO su u Hrvatskoj rasprave o rezultatima i predviđanje istih uvijek aktualne, ako ne zbog samog sporta, onda bar zbog sportskog klađenja, zamolili smo hrvatskog "trenera nad trenerima" Miroslava Ćiru Blaževića da za Index da kratak komentar i prognozu ishoda današnjih uzvratnih utakmica polufinala Hrvatskog kupa.

Razgovor smo započeli pitanjem o "onoj drugoj", ipak manjoj utakmici između Slaven Belupa i Rijeke, u kojoj Ćiro prednost ipak daje Slavenu zbog pozitivnog rezultata s kojim su se vratili s gostovanja na Kantridi.

"Po meni je favorit ipak Slaven Belupo, u prvoj gostujućoj utakmici igrali su 0-0 i to je rezultat koji ih ipak stavlja u malu prednost. Ali nije to lako prognozirati, sigurno je da će biti otvorena utakmica jer obje momčadi moraju zabiti gol", rekao je Ćiro u razgovoru za Index.

Nakon ovog kratkog komentara, tema razgovora je skrenula na utakmicu u koju su redovito uprte sve oči nacije: Hajduk protiv Dinama na Poljudu.

"Ja moram priznati da navijam za Hajduk, iako Dinamo ima puno kvalitetniju momčad, stoga i bolje šanse za prolaz."

A zašto Ćiro navija za Hajduk? "Njihova pobjeda bi nama odgovarala, jer onda mi kao treći idemo u Kup UEFA", kaže nam Ćiro. Interes svoje momčadi ipak je uvijek na prvom mjestu.

Suma sumarum cijelog razgovora i Ćirina prognoza dakle ipak glasi: finale Dinamo - Slaven Belupo. "Ja sam loš prognozer, ali to je moje mišljenje", zaključuje Ćiro svoj razgovor za Index.

P.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara