Ćiro: Uprava Hajduka me želi za trenera, a netko je nahuškao Torcidu na mene

IAKO dvoji oko odlaska u Hajduk zbog negodovanja Torcide, Ćiro tvrdi kako Uprava kluba i dalje želi da on bude trener. Smatra da je netko te momke instruirao da napišu takvo pismo, jer, kako kaže, oni se sami takvih laži nikada ne bi sjetili.

"Ma sram ih bilo! Kada sam to, molim vas, Hajduk nazvao jugoslavenskim klubom? Nikada to nisam ni pomislio u životu. Baš kao što je najveća laž napisati da sam dvoličan. Jesam, bio sam tuđmanovac, ali to sam i ostao. Dok su se mnogi okretali od njega, ja sam ostao vjeran, jer drukčije ne znam" – objasnio je u svom stilu za Večernji list.

Štimac se, kaže, i dalje muči na klupi Hajduka ali u subotnjoj utakmici nije napravio nijedan pogrešan potez. Problem je, prema Ćiri, bio u teškom terenu, kiši, ali i činjenici da je Hajduk igrao protiv momčadi koja u svakom trenutku zna što hoće.

Pohvalio je igru Nike Kranjčara koji se "borio kao lav i dosta toga napravio". Blatnjak se vratio u velikom stilu, ali Ćiru zabrinjava Leko koji je "u najtežim trenucima igre nestao, što nikako nije dobro za tako iskusnog igrača."

"No, nije to presudno za Hajduk, koji će sigurno uzeti oba trofeja. I to zato što je najbolji." - tvrdi Ćiro.

Uz to, smatra da Inter nema nikakve šanse protiv Varteksa u srijedu, te da će proći kao i Rijeka koju su baš u Varaždinu otpisali u borbi za naslov.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo pratiti rasplet prvenstva pogotovo kad se uzme u obzir da Hajduk zadnju utakmicu igra protiv Varteksa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara