Ćiro: Zadovoljan sam, sve je bilo kako treba!

IAKO je Slaven Bilić u Glasgowu želio riješiti nekoliko nedoumica koje su se nametnule posljednjih mjeseci, većina će se složiti da se hrvatski izbornik s Hampden Parka vratio s više upitnika iznad glave nego uoči polaska u škotsku prijestolnicu. Je li misija Škotska bila pogodak ili promašaj, pokazat će vrijeme i potezi koje će Bilić povući u sljedećim prijateljskim provjerama prije finalnog produkta koji će istrčati 8. lipnja na Prateru.

Trener nad trenerima, kako mu drugi vole tepati, Miroslav Blažević, smatra da je provjera uspjela, a da je Bilić još jednom na pravi način pokazao sve svoje trenerske kvalitete, sjajno postavivši igru protiv borbenih i uvijek neugodnih Škota.

"Mi smo i u jednoj takvoj neprilici, a kad se igra sa Škotima to je uvijek neprilika, pokazali kontinuitet, karakter i dobru igru", tvrdi optimistični Blažević.

"Imamo pravo na najveće ambicije na Euru"

Ćiro je zadovoljan sa svime što je vidio, a posebno s Bilićem koji je još jednom, prema Blaževiću, pokazao trenersku veličinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan sam sa svim prikazanim. Bilić je ponovno vodio izuzetnu utakmicu, uveo je odlične zamjene u pravo vrijeme. Još jednom se pokazalo da imamo pravo na najveće ambicije na Europskom prvenstvu."

Zagrebov strateg složio se sa sudom većine: Pranjić je pruženu priliku objeručke prihvatio i dokazao da s pravom može računati na njega kao zamjenu za "dotrajalog" Šimića.

"Je, Pranjić je bio sjajan kao uostalom i sve ostalo. Sve je bilo kako treba", rekao je Blažević  na kraju razgovora za Index.

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara