Čitatelji Indexa: Bilićev ostanak je dobar, boljeg čovjeka nemamo

Čitatelji Indexa: Bilićev ostanak je dobar, boljeg čovjeka nemamo

Tekst: A.K.
Foto: Ronald Goršić (Cropix)

GOTOVO četiri tisuće posjetitelja Indexa u anketi je izrazilo što za njih znači ostanak Slavena Bilića na klupi reprezentacije i nakon što se pod njegovim vodstvom Hrvatska po prvi put od samostalnosti nije uspjela plasirati na Svjetsko prvenstvo.

U anketi "Ostanak Bilića na kormilu reprezentacije.."  3833 (koliko ih je glasalo do ponedjeljka u 19:45), 58 posto (2250 čitatelja) odabralo je opciju da je to "dobro za reprezentaciju, boljeg čovjeka nemamo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo dokazuje kako je i Bilić i dalje popularan među narodom, ali i da vjera navijača u Bilićeve moći nije bezgranična kao donedavno, jer opcija koja je dobila drugi najveći broj glasova je "Loš za HNS jer Vlatko Marković neće otići iz Saveza skupa sa svojim kompanjonima", koju je odabralo 18 posto "glasača", odnosno njih 693.

"Slavenoskeptika" među posjetiteljima Indexa imao nešto više od 23 posto, jer je odgovor "Tim cajkarošima u momčadi ne bi pomogao ni Fabio Capello" odabralo 11.80 posto čitatelja (454 glasača), dok najgore mišljenje o nastavku Bilićevog kontinuiteta na hrvatskoj klupi ima njih 11.40 posto (437).

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara