Čitatelji Indexa: Zlatko Kranjčar je najbolji izbor za Hajduk

Čitatelji Indexa: Zlatko Kranjčar je najbolji izbor za Hajduk

U ANKETI koju smo postavili na portalu najviše glasova je odnio Zlatko Kranjčar kojega bi anketirani najviše voljeli vidjeti na klupi Hajduka.

Prije nekoliko dana smo postavili anketni upitnik s pitanjem koje je najbolje trenersko rješenje za Hajduk, nakon što je s klupe odstupio Goran Vučević. Kao ponuđena rješenja za splitsku momčad ponudili smo Vjekoslava Lokicu, Zlatka Kranjčara, Ivu Šuška, Zorana Vulića te ostanak Gorana Vučevića.

U anketi je sudjelovalo gotovo šest tisuća čitatelja Indexa. Prema rezultatima, sudionici ankete smatraju kako je najbolje rješenje za Hajduk dolazak Zlatka Kranjčara. 37,16 posto anketiranih dalo je glas Cici, dok je njegov prvi pratitelj Zoran Vulić koji je dobio 29,15 posto glasova.

Nešto više od 20 posto, točnije 20,14 posto anketiranih, glasovalo je za ostanak Gorana Vučevića. No, kao što znamo Goran Vučević je decidirano rekao da nema povratka na klupu Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjekoslav Lokica je dobio 9,15 posto glasova, dok je pomalo iznenađujuće slab rezultat Ive Šuška, prekaljenog hrvatskog trenera, koji je osvojio samo 4,40 posto glasova.

U anketi koju smo sada postavili možete prognozirati hoće li trenutni trener Hajduka Ante Miše, koji je na toj dužnosti još uvijek privremeno, položiti ispit u susretu Varteks - Hajduk te postati novi trener Hajduka.

M.Š.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara