Crespo: Utakmica s Hrvatskom je nebitna

ZA HRVATSKU vrlo važna prijateljska utakmica koju će sutra s početkom u 20.15 odigrati u Baselu nije izazvala toliku buru u argentinskim medijima. Iako je naš izbornik Zlatko Kranjčar posljednjih dana implicirao da Argentinci ovom susretu pridaju golemu važnost, ako je suditi prema argentinskim medijima, to baš i nije tako.

Većina dnevnih tiskovina samo spominje rutinsku utakmicu protiv Hrvatske, a tome u prilog ide i izjava Hermana Crespa koju je dao za list La nacion.

"Ta će nam utakmica koristiti u svakom slučaju, no, u smislu nastup na SP-u, ona je zapravo nebitna. Ponovio sam nekoliko puta; bitno je dobro se predstaviti u Njemačkoj. Možda bi bilo bolje pitati izbornika Pekermana što očekuje od ove prijateljske utakmice, iako vjerujem da se neće dogoditi ništa tragično odigramo li loše s Hrvatima." - za Le Nacion je kazao napadač Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti dnevnik pozabavio se i Lionelom Messijem, koji je uoči utakmice s Hrvatskom predastavio novi model Adidas kopački, dizajniranih posebno za njega.

"Messijeve kopačke izrađene su uz pomoć znanstvenika, pri čemu su korištene najnovijetehnologije. Tako specijalni model +F50 Tunit, osim čepova može mijenjati i čitavu strukturu. Messijeve kopačke se bolje prilagođavaju stopalu, ali i uvjetima na terenu." - piše Le Nacion.

Abbondanzieri: Hrvatska je neugodan suparnik

Jedini igrač na popisu argentinskog izbornika Jose Pekermana za utakmicu protiv Hrvatske, koji dolazi iz nekog od argentinskih klubova je vratar Roberto Abbondanzieri iz Boca Juniorsa.

Roberto bi u srijedu trebalo istrčati na travnjak u Baselu i predvoditi bivše svjetske prvake u ogledu protiv "kockastih".

"Hrvatska je vrlo neugodan i opasan suparnik." kazao je Abbondanzieri, te dodao: "Očekuje nas čvrsta i nimalo prijateljska utakmica".

Vratar Boce je do sada prikupio 20 nastupa u dresu reprezentacije.

D.R.
Foto: Gerardo Horovitz
Adidas Press

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara