Cristiano Ronaldo: Bilo bi nepravedno da Zlatnu loptu dobije Messi, a ne ja

Cristiano Ronaldo: Bilo bi nepravedno da Zlatnu loptu dobije Messi, a ne ja

DOK JE Ramon Calderon, predsjednik Reala, u petak po tko zna koji put objavio da definitivno odustaje od Cristiana Ronalda, Portugalac je u Manchesteru ugostio novinare Marce.

U ekskluzivnom je dvodijelnom intervjuu Ronaldo odgovorio na 60-ak pitanja Marcinih novinara koji su ga posjetili u njegovu domu. Madridskom Realu, klubu svojih snova u čije je redove želio preseliti ovog ljeta, poručio je sljedeće: "Želim s Manchesterom ponovno doći do finala Lige prvaka i tamo se susresti s Realom".

Kad je u pitanju Zlatna lopta za 2008. godinu, smatra da je sam najlegitimniji kandidat. "Mislim da bi bilo nepravedno da trofej dođe u ruke Lea Messija".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok su novinari Marce razgovarali s Portugalcem u Manchesteru, predsjednik madridskog kluba Ramon Calderon ponovno je izjavio da Madriđani više neće pokušavati dovesti Ronalda u svoje redove. Ovaj put razlog su dobri odnosi s Unitedom.

"Manchester United ne želi izgubiti Ronalda. Takva je realna situacija. Što se nas tiče, već smo zaboravili na njega i nećemo ga više pokušavati pridobiti. Ne želimo se sukobljavati s jednim od najvećih klubova na svijetu. Važno nam je ne upropastiti dobre odnose s Manchester Unitedom", konstatirao je Calderon.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara