Cristiano Ronaldo: Drago mi je da me stadion ispratio zvižducima

Cristiano Ronaldo: Drago mi je da me stadion ispratio zvižducima

NESUMNJIVO najomraženiji nogometaš na Otoku, mladi Portugalac Cristiano Ronaldo, je unatoč činjenici da su od ispadanja Engleske sa SP-a prošla već četiri dana, i dalje na meti tamošnjih tabloida.

Naime, nakon što je Francuska u polufinalu SP-a porazila Portugal, gotovo cijeli stadion, na kojem je, uz francuske navijače, bio i velik broj navijača Engleske, ispratio uplakanog Cristiana Ronalda zvižducima i pogrdnim povicima.

Engleski tabloidi jedva su dočekali tu scenu, te su prenijeli fotografiju uplakanog Ronalda uz "prigodne" naslove. Današnji The Sun naziva Cristiana Ronalda, zvijezdu Manchester Unitera i jednog od najboljih igrača portugalske reprezentacije, "plačljivkom", te prenosi njegovu izjavu o pogrdama i zvižducima kojima je ispraćen sa SP-a.

"Drago mi je da su mi zviždali. Nisu me uopće brinula reakcija navijača. Ja sam opasan igrač i možda je francuske navijače zabrinulo kad su me vidjeli da igram protiv njihove momčadi." - kazao je mladi Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog nezadovoljstva Engleza je to što je Cristiano Ronaldo inzisitirao kod Horazia Elizonda na crvenom kartonu njihovom miljeniku Wayneu Rooneyu. Popularni Roo na SP-u nije uspio zatresti mrežu, ali se istaknuo izrazito nesportskim prekršajima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara