Cro Cop 31.12. protiv Randlemana

Cro Cop 31.12. protiv Randlemana
MIRKO FILIPOVIĆ na posljednji će dan ove godine u ring s Amerikancem Kevinom Randlemanom, od kojeg je proljetos doživio vjerojatno najteži poraz u karijeri.

Podsjetimo, u borbi koja je zbog Amerikančeve brutalnosti prosječnom gledatelju bila preokrutna, Randleman je slavio nokautom u prvoj rundi meča. Randleman je Mirka srušio na pod lijevim krošeom, a potom mu uputio seriju brutalnih udaraca u glavu, nakon čega je sudac prekinuo susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
No, hrvatski gladijator dobio je priliku za uzvrat, iako je Randleman prije nekoliko mjeseci izjavio kako se ne želi boriti s Mirkom.

Večernji list neslužbeno doznaje da su organizatori morali utrostručiti prvotno ponuđenu svotu kako bi američko Čudovište (Randlemanu je nadimak The Monster) pristao na borbu u Saitama Areni 31. prosinca.

“Bilo je otvoreno pitanje hoću li ići na bivšeg K1 prvaka Marka Hunta ili na Randlemana. Hunt je pristao, ali organizatorima očito nije bio dovoljno intrigantan koliko je to Randleman. Ulaznice za uzvratne okršaje uvijek se dobro prodaju. A ja ću dobiti priliku da ispravim jedan veliki kiks u karijeri.” - komentirao je Cro Cop za Večernji.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara