Cro Cop igra za Cibaliju već od prvog kola

MIRKO FILIPOVIĆ, hrvatski gladijator, od ove je sezone registrirani igrač vinkovačke Cibalije, a klub koji se vratio u 1. HNL će u prvom nastupu dočekati Dinamo. Filipović najavljuje pogodak.

Mirko je napokon uspio dogovoriti meč za naslov svjetskog prvaka u ultimate fightu s Fjodorom Jemjeljanjenkom koji će se održati 28. kolovoza u Japanu, ali od svoje nogometne karijere ne odustaje.

"Zasad nemam vremena za nogomet jer je do borbe protiv Fjodora ostalo manje od dva mjeseca. Međutim, svakako ću biti na Cibalijinoj klupi u utakmici protiv Dinama. Ne želim propustiti početak prvenstva, a nadam se da će mi trener Mladina omogučiti da zaigram barem koju minutu." - izjavio je novinaru Jutarnjeg lista.

"Nakon borbe protiv Fjodora svakako ću imati više vremena, vjerujem čak da bih Mladini mogao biti na raspolaganju svakog vikenda od kraja jesenskog dijela prvenstva. Naravno, morat ću malo dotjerati svoju nogometnu formu. Budući da ne mogu trenirati s Cibalijom, priključit ću se radu nekog zagrebačkog kluba" - dodao je.

Prošle sezone Cro Cop je igrao u vrhu napada, a trener Mladina o njegovoj afirmaciji u prvoligaškim nastupima kaže: "Mirko nam zasad ponajprije daje podršku i snagu. U posljednje vrijeme nogomet mu je bio sekundaran, no pomogao nam je svojim pobjedničkim duhom. Moguće je da se nađe na terenu i na otvaranju sezone protiv Dinama, no razvije li svoj nogometni potencijal, ono najbolje od njega očekujem u rujnu."

"U Maksimiru ću sigurno nastupiti, to ne bih propustio ni za što. Do tada ću već odraditi ozbiljne nogometne treninge. Znam da vas zanima hoću li zabiti Dinamu gol. Ma volio bih zatresti i Dinamovu i Hajdukovu mrežu." - izjavio je Cro Cop.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara