Cro Cop intenzivno trenira i ne pristaje na odgodu meča

MIRKO FILIPOVIĆ ne pristaje na odgodu meča s Fedorom Emelianenkom za kolovoz. Mirkov menadžer Zvonimir Lučić rekao je kako ne pristaje na odgodu ako za nju nema opravdanog razloga, te zahtjeva da Fedor titulu brani u lipnju.

Večernji list piše kako će Fedor, koji se oporavlja od ozljede kažiprsta desne ruke, za dva mjeseca biti potpuno zdrav i imat će dovoljno vremena za pripreme. U isto vrijeme Cro Cop vrši pripreme za osvajanje Prideove titule, a trenutno intenzivno radi na formiranju snage.

"Sve ide prema planu. Trenutno s profesorom Siserom radim na formiranju grube snage, ali ne zapostavljam ni tehničke elemente." - rekao je Mirko za Sportske novosti, te dodao kako još nije realizirao suradnju oko sparinga s članovima hrvatske boksačke reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko je prije nekoliko dana potvrdio Fedorov pristanak na obranu titule u lipnju, međutim, rekao je da ako Emelianenko odugovlači s borbom zbog novca, da to razumije jer svaki borac sebi želi osigurati što bolje financijske uvjete.

Što se tiče filma "Ultimate seven", Mirko kaže kako je premijera odgođena zbog tehničke greške, međutim prikazivanje filma očekuje se uskoro. Na kraju dodajmo da će Cro Cop 26. travnja gostovati u RTL-ovoj emisiji "Mjenjačnica" autora Roberta Knjaza.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara