Cro Cop istegnuo ligamente, borba s LeBannerom premještena za 20. srpnja

NAKON što je Mirko je u jednoj zagrebačkoj teretani viđen kako ima bandažiranu nogu, krenule su priče o njegovoj misterioznoj ozljedi koja bi mu mogla ugroziti borbu sa Jeromeom LeBannerom koja je s predviđenog termina 16. lipnja premještena na 20. srpanj.

Uslijed tih uznemiravajućih informacija kontaktirali smo Mirka, no, on je opovrgnuo težu ozljedu, dodavši kako je riječ samo o blažem istegnuću ligamente.

"Sve je u redu, samo sam malo istegnuo ligamente, ništa nije puklo. Za dva tjedna počinjem sparing, a sada ne opterećujem previše nogu jer radim na snazi i drugim stvarima. Tijekom jednog treninga poskliznuo sam se i pao na koljeno uslijed čega sam osjetio bol." - rekao je Mirko za Index.

Borba odgođena zbog LeBannera

Odgađanje borbe Cro Cop je potvdio u razgovoru za Nokaut, a razlog je najvjerojatnije ranije dogovorena borba njegovog protivnika LeBannera sa svjetskim K-1 prvakom Semmyjem Schilltom koja se održava krajem svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, borit ću se tek 20. srpnja. Nadao sam se borbi na Dreamu 4 koji se održava 15. lipnja, a tako sam i dozirao i tempirao pripreme. "

Podsjetimo kako je od kada se pridružio novoj organizaciji Dreamu, Mirko ubilježio jednu pobjedu, protiv Japanca Mizuna kojega je nokautirao u prvoj rundi.

S druge strane LeBanner se još traži u MMA, a do sada ima tri pobjede, remi i poraz.Cro Cop i LeBanner već su se borili 3. listopada 1996. godine, kada je Mirko pobijedio odlukom sudaca.

M.P./V.B.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara