Cro Cop još uvijek ne zna ime svog sljedećeg protivnika

MIRKO FILIPOVIĆ se u lipnju trebao boriti za titulu svjetskog prvaka protiv Fedora Emelianenka na Pridovom "Critical Countdownu 2005", no zbog sumnjive Fedorove ozljede borba je odgođena za kolovoz.

Nakon što je Mirko doznao da se neće boriti protiv Fedora nagađalo se da će se boriti protiv Sergeya Kharitonova, četvrtog teškaša u Prideu. No, i on je otpao jer će se 26. lipnja boriti protiv Brazilca Pedra Rizza.

Cro Cop tako mjesec dan prije turnira još uvijek ne zna ime svog sljedećeg protivnika, dok se ostali parovi već znaju. Minotaur će se boriti protiv judaša Pawela Natsula. Time je Pride na svom turniru okupio svoje najbolje borce - Minotaura, Mirka i Kharitonova. Prvak Fedor Emelianenko jedini je koji im nedostaje, piše Sportnet.

Ostatak boraca borit će se za pozivnicu za finalni Prideov Grand Prix turnir u srednjeteškoj kategoriji. U konkurenciji su ostala osmorica ponajboljih Prideovih srednjeteškaša: Wanderlei Silva, Kazuhiro Nakamura, Alistair Overeem, Igor Vovchanchyn, Kazushi Sakuraba, Ricardo Arona, Mauricio Shogun Rua i Antonio Rogerio Nogueira.

Prideov Critical Countdown održat će se 26. lipnja u Saitami, naravno u Japanu.

Parovi četvrtfinala Grand Prix turnira:

Wanderlei Silva - Kazuhiro Nakamura
Alistair Overeem - Igor Vovchanchyn
Ricardo Arona - Kazushi Sakuraba
Antonio Rogerio Nogueira - Mauricio Shogun Rua

Ostali parovi:

Antonio Rodrigo Nogueira - Pawel Natsula
Sergey Kharitonov - Pedro Rizzo

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara