Cro Cop: Ne znam zašto je Nakao odustao, niti me zanima!

Cro Cop: Ne znam zašto je Nakao odustao, niti me zanima!

NAKON jučerašnje nove promjene borca koji bi mu se trebao suprotstaviti u subotnjoj prvoj borbi za novu japansku organizaciju Dream, Mirko se obratio javnosti na sad već njemu uobičajen način, preko svog službenog bloga MMA-id.com.

U kratkoj izjavio potvrdio je ime borca za kojeg se nada da će uistinu i ući s njim u ring u sobnotnjoj velikoj predstavi u dobro mu poznatoj Saitama areni u Tokyju te je i sam priznao da ne zna točno koji su razlozi odustajanja ostalih boraca, ali i da ga previše ne zanimaju. O Mizunu zna vrlo malo...

"Iako sam objavio da će Yoshihiro Nakao biti moj prvi suparnik u Dreamu, od ove borbe neće biti ništa. Nisam upoznat s razlozima niti me zanimaju. Najvažnije je da će moja borba biti održana u subotu i da će mi protivnik biti Tatsuya Mizuno. Imam vrlo malo informacija o njemu, stoga ću samo ući u ring i boriti se kako najbolje znam."

"Ne znam zaista što se događa i zašto se nitko ne želi boriti protiv mene. Nadam se da je tome ipak došao kraj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju teksta Cro Cop je naglasio kako je njegov blog jedini pouzdan izvor gdje se mogu pročitati točne informacije vezane uz njegovu karijeru i da jedva čeka polazak u zemlju izlazećeg sunca.

"U posljednja 2 tjedna čuo sam mnoštvo različitih glasina pa bih htio naglasiti da je ovo jedini pouzdan izvor informacija vezanih uz mene. Uzbuđen sam zbog svoje prve borbe u Dreamu i ne mogu dočekati let za Japan u četvrtak."

M.P.
Foto: Sherdog.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara