Cro Cop nokautirao Colemana

HRVATSKI gladijator Mirko "Cro Cop" Filipović bez većih je problema svladao Amerikanca Marka Colemana i time si otvorio put ka borbi protiv Fedora Emelianenka za svjetsku titulu u Prideu.

Cro Cop je nakon samo 3 minute borbe nokautirao Colemana. Prvi udarac u meču zadao je Mirko koji je Colemana pokušavao srušiti boksačkim tehnikama, što mu je na kraju i uspjelo.

Tijekom prve dvije minute vidjelo se da je Coleman dosta uzdrman Mirkovim udarcima. Sve što je učinio Amerikanac jesu bili pokušaji rušenja Mirka na tlo, no naš borac uspješno se tome odupirao.

Iako je s brazilskim majstorom jiu-jitsua Werdumom vježbao borbu na tlu, Mirko se nije želio boriti na tlu, vjerojatno zato što je htio isprobati koliko je dobar u boksačkim tehnikama i u stand-up borbi, jer će mu idući protivnik, nadamo se, biti trenutno najjači borac i prvak, stand-up fighter Fedor Emelianenko.

Cro Cop je Colemana srušio lijevim aperkatom, a zatim ga još jednom pogodio krošeom, i Amerikanac više nije mogao nastaviti borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

41-godišnji Coleman je u svijet ultimate fighta došao kao amaterski hrvač, a njegov je najveći uspjeh u karijeru bio osvajanje Grand Prix turnira 2000. godine. Coleman je nakon poraza izjavio kako je Mirko najčvršći borac protiv kojeg se ikad borio.

Nakon meča Cro Cop je poručio Fedoru: "Ti si sljedeći!". Cro Cop bi se protiv Fedora trebao boriti u lipnju 2005. Čini se kako je Fedor izbjegavao tu borbu, no nakon ove Mirkove pobjede, i organizatori bi mu mogli priprijetiti ukoliko iz nekog razloga odbije ući u ring s Cro Copom.

Na Prideu je debitirao i Mirkov jiu-jitsu trener Fabrizio Werdum, koji je svladao 130 kg teškog Toma Eriksona.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara