Cro Cop: Pobijedio sam Hunta i učinit ću to ponovo

MIRKA FILIPOVIĆA na Silvestrovo očekuje nova borba s Novozelanđaninom Markom Huntom, koju najavljuju kao do sada najveći meč stand up boraca u Prideu.

Mark Hunt 2001. godine osvojio je naslov K-1 prvaka, a revanš će biti veliko iskušenje za našeg najboljeg borca jer se susreće s borcem kojem je stand up borba najjače oružje, kao i Mirku.

U intervjuu koji je objavljen na službenim stranicama Mirka Filipovića, Cro Cop se prije odlaska u Japan obratio svojim navijačima.

"Opušten sam i spreman. uskoro ćemo vidjeti koliko dobro. Hunta znam iz K-1, bio je tada jedan od najopasnijih suparnika. Ima solidan udarac i odličnu boksačku tehniku, no MMA je potpuno drugačiji svijet." - izjavio je Mirko.

Filipović je kazao kako stand up tehnika nije dovoljna u MMA. Borac koji ima dobre udarce, ali bez znanja borbe u parteru, postaje lak plijen za svestrane borce. Mirko kaže kako neće inzistirati na borbi na tlu.

"Ja sam stand up borac, ali sad se znam vrlo dobro boriti u i parteru. Moj cilj je pobijediti u ovoj borbi." - rekao je Mirko.

Mirko je poznat po tome da se izuzetno naporno i marljivo priprema za borbe, a tako je bilo i ovog puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravili smo dobar posao. Kako moji navijači već znaju, imam novog trenera boksa Dragu Dragića Indoša i radili smo dosta na boksačkoj tehnici. Fabrizio Werdum je još uvijek zadužen za trening u parteru, dok je Rodrigo Artiherio napravio dobar posao kao sparing partner." - istaknuo je Cro Cop.

Mirko najavljuje kako će bez obzira na ishod borbe sljedeće godine nastaviti borbu u Grand Prixu.

"Ovog puta ću biti bolji, nadam se da ću pobijediti. Revanš s Fedorom će se kad-tad dogoditi, no ovog trenutka razmišljam samo o Marku Huntu." - dodao je Filipović.

"U borbi s Huntom sve je moguće. Imam dovoljno samopouzdanja. Već sam ga pobijedio u K-1 i mogu to ponoviti." - rekao je Mirko.

Za kraj se Mirko obrati svojim navijačima.

"Želim vam sretan Božić i Novu godinu. Dat ću sve od sebe kako bi vam na novogodišnju večer priuštio uzbudljivu borbu." - zaključio je Cro Cop.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara