Cro Cop pojačava Cibaliju

Cro Cop pojačava Cibaliju
DRUGOLIGAŠ s Bosuta će dobiti japansku financijsku injekciju. Mirko Filipović je najavio mogućnost da postane član Cibalije i tako pomogne svom klubu.

Trener Davor Mladina razmišlja na koje mjesto u momčadi staviti Mirka. U šali je izjavio za Sportske novosti: "Čitam da se Cro Cop kod nas vidi na desnom krilu, ali razmišljam o tome da ga gurnem skroz u vrh napada. Znate da je otišao Peraica, pa nam nedostaje upravo profil takvog, robusnog napadača. Osim toga, Mirko je na Bobanovom oproštaju u onoj revijalnoj utakmici pokazao da ima osjećaj za gol."

Zatim je bio ozbiljan: "Marketinški je to sjajan potez. Što je za Hajduk Goran Ivanišević, to je za Cibaliju Mirko Filipović, osoba takvog rejtinga, takve osobnosti...Imamo sreću da je on naš, a drago mi je što i on osjeća da smo mi njegovi. Zašto ne bi, s Mirkom u sastavu, pa makar na pet minuta, proslavili ulazak u Prvu ligu? Mislim kako bi to bio sjajan scenarij, s tim da natjecanje uopće ne bi izgubilo na ozbiljnosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirkov angažman bi bio koristan za klub, igrače, a bio bi i magnet za Ultrase. Njegovo (povremeno) pojavljivanje na treninzima dizalo bi moral ekipi, a u kasu bi se slilo i nešto love. Na Bosutu se nadaju da bi to moglo utjecati i na suce koji prošlu sezonu nisu mazili Cibaliju.

M.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara