Cro Cop za Index: Dokazao sam da sam nevin! Užas je ovo što su mi napravili

Cro Cop za Index: Dokazao sam da sam nevin! Užas je ovo što su mi napravili

Foto: Index

MIRKO FILIPOVIĆ, umirovljeni hrvatski borac, primio je e-mail u kojem je stigla potvrda da nije bio dopingiran. Naravno, Mirko je bio presretan, no ovaj je nalaz samo dokazao sve ono što je jedan od najvećih hrvatskih sportaša svih vremena cijelo vrijeme govorio - kako je nevin.
 
 
''Kad se sjetim da su me živog razapeli. Užas, ne mogu vjerovati da sam nevin prošao to što sam prošao. Neka, sve je došlo na svoje, ali ono što su mi neki ljudi i neki mediji radili, to je bilo sramotno. Drago mi je da je pravda pobijedila'', rekao nam je presretni Mirko nakon što smo ga nazvali, a onda je svoju nevinost objavio i na Facebooku.
 
"Uzalud vam trud svirači"
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Legendarni borac svoju nevinost objavio je i na Facebooku, gdje se posebno obrušio na one što su ga omalovažavali proteklih tjedana.
 
"Što reći? Hvala svima na podršci i na povjerenju koje ste mi davali kod izbijanja 'doping afere'! Čist sam kao suza što je potvrdio nalaz jednog od najboljih laboratorija u svijetu ,onog u Londonu koji je proveo testiranja na krvi i na urinu. Iako sam odmah tvrdio da sam čist i da o dopingu nema govora razapeli su svi mediji i to sa neskrivenim guštom i bez ikakvih dokaza. Molio bih iste da sa barem 1\3 snaga i kapaciteta koje su uložili u moje sotoniziranje i omalovažavanje napišu i objave ove rezultate i nalaze. Nekih 50 posto ili ne daj Boze 100 posto bi bilo svakako previše i neprimjereno, jel. Na mišiće koji su likovali i naslađivali se mojom mukom ovaj put neću trošiti riječi kao i na neke borce u pokušaju koji su se javljali na društvenim mrežama i svoje misli i kritike na moj račun požurili podijeliti sa svima, vjerujući da na taj način opravdavaju svoju prosječnost i neuspjeh u sportu, ali uzalud vam trud svirači. Pozdrav svim mojim prijateljima a i onima koji me iz nekog svog razloga ne vole.
 
 

Sto reci?hvala svima na podrsci i na povjerenju koje ste mi davali kod izbijanja 'doping afere'!cist sam kao suza sto...

Posted by Mirko Cro Cop Filipović on Saturday, January 9, 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara