Cro Copov trener: Mirko bi danas pojeo i Gonzagu i Konga!

Cro Copov trener: Mirko bi danas pojeo i Gonzagu i Konga!

TRENER koji je u samo nekoliko mjeseci suradnje vratio Mirka Filipovića na pobjedničke staze i unio osvježenje u njegov stil borbe, Marijan Žižanović, gostovao je na Radiju 101 gdje je izrazio zadovoljstvo do sada učinjenim, ali je i najavio daljnji napredak kod našeg borca.

"Obnovili smo suradnju i vratili se načinu treninga koji smo prakticirali u K-1. U svakom sportu preferiram tehniku; bilo da je riječ o nogometu, košarci, hokeju ili o K-1 odnosno slobodnoj borbi - tehnika je temelj svega. Cilj nam od svih Mirkovih ekstremiteta stvoriti oružje. Obje ruke, obje noge, koljena i laktovi moraju biti oružje! Iako smo prvi korak na tom putu uspješno načinili, nikada ne smijem biti posve zadovoljni. Mi težimo savršenstvu, jer za ljude poput Mirka nema granica... ", objasnio je Žiža.

"Želim borbu protiv Fedora!"

Žižanović  je priznao kako Mizuno nije borac po Mirkovoj mjeri, ali je isto tako ustvrdio da bi rijetko tko u ovom trenutku puno bolje prošao od Japanca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znalo se da je Mirko favorit u meču protiv Mizuna i znalo se da će pobijediti, međutim nitko nije znao da će to biti tako brzo i na takav način. Slažem se, Mizuno nije protivnik po Mirkovoj mjeri, međutim svatko tko uđe u ring traži svoju šansu. Iskreno, mislim da nema mnogo ljudi koji su čuli za Gonzagu ili Konga prije nego što su pobijedili Mirka; a danas za njih znaju svi. Sličnu je priliku tražio i Mizuno, ali mu je Mirko nije dao. No, kad sam ih već spomenuo, dopustite mi da kažem kako bi Mirko danas i Gonzagu i Konga pojeo!"

Vijest koja je jučer osvanula u japanskim medijima, da bi Cro Cop i Fedor ponovno mogli u ring, razveselila bi i Mirkovog starog-novog trenera koji  kaže kako će do tog meča kad-tad ponovno doći, a da će Fedor tada izvući deblji kraj.

"Želi bih borbu protiv Fedora. Iako to još nije realno očekivati. Međutim, kad-tad će doći do tog revanša i apsolutno sam uvjeren da će ga Mirko pobijediti!", zaključio je Žižanović.

M.P.
Foto: Dreamofficial.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara