C.Ronaldo: Želim nastaviti svoj razvoj u Manchesteru

"CIJELO vrijeme sam govorio treneru kako se ne treba brinuti jer želim ostati u Manchesteru. Sad je dogovor napokon zaključen i potpisao sam novi ugovor", prva je reakcija Cristiana Ronalda nakon potpisivanja novog petogodišnjeg ugovora s Manchesterom, kojim je razočarao sve svoje obožavatelje u Madridu i Barceloni koji su se i dalje nadali da će mladi Portugalac iduće sezone igrati u jednom od najjačih španjolskih klubova.

"U pravom sam klubu. Sretan sam sa svojim kolegama, prijateljima i trenerima. Već sam mnogo toga naučio, ali još mogu napredovati i želim nastaviti svoj razvoj u Manchesteru. Želim osvojiti što više trofeja s ovim klubom, već ove sezone nadam se", rekao je Ronaldo engleskim medijima.

Alexu Fergusonu je jučer nakon Ronaldovog potpisivanja pao ogroman kamen sa srca i sad može mirne duše razmišljati o momčadi za naredne sezone, što je i vidljivo u izjavama koje je davao.

"Sa 22 godine Ronaldo je već jednako viješt kao Maradona ili Pele. On je jedan od najboljih igrača koje sam doveo u klub. Njegov napredak ove godine nemoguće je izmjeriti. Nigdje drugdje, u okvirima vrhunskog nogometa ne možete naći krilnog igrača koji je zabio 20 golova u sezoni. Ja ne pamtim kad se tako nešto zadnji put desilo. Neupitno je da Cristiano polako postaje najbolji igrač svijeta", oduševljeno će Ferguson o svom štićeniku.

P.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara