Cvetković: Igrači zbog straha igraju loše

TRENER Dinama Zvjezdan Cvetković nakon remija sa Kamen Ingradom, prije nedjeljnog treninga održao pojedinačne sastanke s igračima. Zanimalo ga je što oni imaju za reči o cijeloj situaciji oko Dinama.

Cvetković je rekao kako mu je svaki od igrača rekao da živi pod "neviđenim strahom". Strah im, kaže, ne ulijevaju samo navijači već cjelokupna situacija i brodolom koji je Dinamo posljednjih mjeseci doživio.

"Stalno ponavljam isto, tražim agresivnu igru, presing, dobivanje dvoboja, uzimanje tkz. "ničijih lopti", ali sad to jednostavno ne uspijevam." – rekao je za Sportske novosti. Naglasio je kako je svima teško i kako je klub, kad su rezultati u pitanju, doveden u nevjerojatnu i nemoguću situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je strah glavni i gotovo jedini razlog takve igre Modrih. Događa se da igrači na treningu budu fenomenalni, a na utakmicama ne mogu pokazati ništa. "No rekao sam dečkima – lako se pokazati kad sve ide dobro, trebate biti pravi kad ne ide." – dodao je za Sportske novosti.

Dodatna loša vijest je i činjenica da bi Bošnjak trebao pauzirati nekoliko utakmica. Naime, radi se o kroničnoj bolesti pa bi se njegova ozljeda mogla i zakomplicirati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara