Cvetković najavio povratak Darija Šimića i Silvija Marića

JOŠ UVIJEK aktualni trener Dinama, Zvjezdan Cvetković, koji će uskoro preuzeti funkciju sportskog direktora kluba, najavio je povratak trojice bivših Dinamovih igrača: Darija Šimića, njegovog brata Josipa te Silvija Marića.

Cvetković je ustvrdio kako se Dinamo sljedeće godine, pod uvjetom da stvori snažan kolektiv, a ne skupinu individualaca, te uz vođu na terenu, može vratiti u vrh hrvatskog nogometa, a kao tog vođu Cvetkovi vidi bivšeg Dinamovca Darija Šimića.

"Rješenje problema vidim u povratku Darija Šimića! Dugo je imao problema sa zdravljem, ne igra, a u Milanu je daleko od svega. Probat ću se s njime dogovoriti da dođe u Dinamo, da kroz igre uhvati i čvrsto mjesto u reprezentaciji i zaigra na SP u Njemačkoj. Dario Šimić bio bi pravi vođa Dinama." - kazao je Cvetković u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarski komentar da je budući trener Dinama, Josip Kuže, najavio mogućnost povratka još jednog Dinamovca, Silvija Marića, Cvetković je odgovorio afirmativno.

"Osim njih dvojice, pokušat ćemo vratiti i Josipa Šimića. Vratio se iz Koreje, u Zagrebu je, nema kluba. Nama nedostaju takvi tipovi igrača. Braća Šimić, Silvio Marić plus naš potencijal činili bi Dinamo koji bi sljedeće sezone osvojio naslov, a ako je moguće i Kup." - zaključio je Cvetković.

Foto: Sportnet.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara