Cvetković najavio povratak Silvija Marića

SILVIO MARIĆ mogao bi nakon ljetne stanke ponovno nositi Dinamov dres. Nakon dvogodišnjeg igranja u Panathinaikosu, Mariću istječe ugovor, a kako se čini, Grci nisu previše zainteresirani za nastavak suradnje.

"Čini mi se da postoji obostrani interes za novom suradnjom, međutim, Marić najprije želi razgovarati s čelnicima Panathinaikosa. Rekao mi je da će to obaviti u utorak, dakle sredinom sljedećeg tjedna znat ćemo kakvi su, zapravo, objektivni izgledi za Marićev povratak." - kazao je trener Dinama Zvjezdan Cvetković za Večernji list.

Ipak, Marićev povratak još je poprilično upitan. Osim Panathinaikosa, Marić još treba pregledati ponude iz Belgije i Austrije, te ih usporediti s Dinamovom. Procjenjuje se da će Mara, dođe li u Dinamo, inzistirati na višegodišnjem ugovoru koji bi mu osigurao mirni završetak karijere.

Večernji list procjenjuje da bi Marićev ugovor iznosio oko 300.000 eura godišnje što bi za siromašni Dinamo moglo biti previše.

O financijskom stanju u Maksimiru najbolje svjedoči činjenica da "Modri" na sutrašnji susret protiv Međimurja putuju samo dva i pol sata prije početka susreta, a sve zbog režima maksimalne štednje u kojem Dinamo od nedavno živi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara