Cvijanović: Na Arsenalu je da tuži tabloid koji je objavio lažan intervju!

MEDIJSKI zastupnik Eduarda Da Silve, Neven Cvijanović, potvrdio je u razgovoru za Index da je ekskluzivni intervju, kako je engleski tabloid News of the World najavio razgovor s našim reprezentativcem i Arsenalovim igračem, uistinu lažan, a čitavu priču navodno je sinoć demantirao i sam Eduardo.

"Jučer sam se čuo s Eduardom i njegovom suprugom Andreom i oni decidirano tvrde da apsolutno nikakav intervju nisu dali. Jedine izjave koje su date bile su za klub Arsenal, stoga nema govora niti o intervjuu za dotični list News of the World, koji tvrdi da je obavio razgovor s Eduardom Da Silvom."

Upitan planira li njegova agencija Playbox, koja je zadužena za Eduardov odnos s medijima, možda tužiti engleski tabloid ili tražiti demantij objavljenog i očito izmišljenog teksta, Cvijanović nam je odgovorio:

"Mi nemamo tu ingerenciju jer je za to zadužen klub Arsenal. Eduardo je njihov igrač, a ozljeda se dogodila na terenu u nogometnoj utakmici stoga su sva pravna pitanja vezana uz sam klub i na njima je žele li oni nešto po tome poduzeti ili ne."

Cvijanović je ipak ostavio mogućnost da se Playbox u budućnosti pozabavi i ovakvim pitanjima ukoliko tako odluče Eduardo i njegova supruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ukoliko u budućnosti Eduardo želi da se naša agencija više pozabavi takvim pitanjima mi bi i to naravno mogli, ali kao što sam rekao to je trenutačno stvar Arsenala i mi se ne želimo petljati u njihov posao."

Brazil - realna opcija za rehabilitaciju

Engleski tabloid je među ostalim objavio i da će Arsenal hrvatskog napadača poslati u Brazil na rehabilitaciju, što je čini se, ipak jedna od informacija iz teksta u kojoj ima nešto istine.

"Mogu vam potvrditi da je Brazil jedna od opcija koja je u igri, kao i uostalom još neke destinacije, ali još uvijek ništa konkretno nije riješeno niti odlučeno", potvrdio je Cvijanović za Index.

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara