Cvitanich: Uopće ne sumnjam da ću uskoro zaslužiti Bilićevo povjerenje

Cvitanich: Uopće ne sumnjam da ću uskoro zaslužiti Bilićevo povjerenje

DARIO CVITANICH neće dobiti poziv za kvalifikacijske utakmice koje Hrvatsku čekaju u rujnu. Tako barem tvrdi novopečeni vlasnik hrvatske putovnice koji je u razgovoru za službene stranice svog Ajaxa otkrio kako je u subotu razgovarao sa izbornikom Bilićem. Izbornik je zadovoljan njegovim nastupima no za sada mu ne planira pružiti priliku. Zaškripilo je i na tehničkim pitanjima jer Savez i dalje riješava papire donedavnom Argentincu.

"Slaven Bilić je posjetio Amsterdamski turnir. Pogledao je utakmicu protiv Arsenala u petak nakon čega smo razgovarali u subotu. Hrvatsku čekaju dvije vrlo važne kvalifikacijske utakmice u rujnu protiv Engleske I Kazakhstana. Momčad je pod velikim pritiskom. Ja neću biti na popisu za te dvije utakmice, ali vjerujem da ću debitirati odmah nakon ", kaže samopouzdani napadač.

Cvitanich je ovo ljeto stigao u redove nizozemskog velikana za 6,5 milijuna eura, a uoči svoje debitantske sezone u Eredivisiji najavljuje brzu prilagodbu i puno golova koji će mu donijeti povjerenje i kod Bilića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada mi je samo bitno da se dokažem u Ajaxu u narednoj sezoni. Dobre igre u klubu donijet će mi i nastup u hrvatskom dresu. Uopće ne sumnjam u to", zaključio je.

M.P.
Foto: Ajax official

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara