D. Šimić: Bit ću spreman za Sofiju

STOPER Milana Dario Šimić oporavio se od ozljede pete desne noge i spreman je za finalni okršaj Lige prvaka u Istanbulu u kojem se sastaju Liverpool i Milan. Šimić još ne zna kamo će nakon isteka sezone, međutim, ostanak u Milanu na vrhu je njegovih želja.

"Razgovarat ću sa svojima, s Gallianijem, dakako da Milan ima prednost. Međutim, Everton ne skriva veliku zainteresiranost, apsolutnu pozornost zaslužuju i Fiorentina i Sampdoria. Pristupit ću onome tko će me najviše željeti" – kaže Dario Šimić koji je sretan Cicinim pozivom u reprezentaciju.

"Strašno me razveselio poziv izbornika Kranjčara, reći da mi je drago zvučalo bi preskromno. Bit ću spreman za Sofiju" – otkriva Šimić te dodaje da se ne brine oko toga hoće li 4. lipnja biti uvršten među početnu 11-orku. Za ogled s Bugarima Dario smatra da rezultat ovisi o tome tko će se nametnuti. "Bitan je ulazak u utakmicu" – ukratko pojašnjava Dario za Sportske novosti.

Nije želio posebno komentirati slučaj Bišćan. Liverpoolovog veznjaka smatra velikim i čestita mu što je, unatoč preprekama, u Engleskoj uspio doći do vrha. "On je pametan dečko i sigurno zna što mu je činiti" – kaže Dario.

Svakako treba spomenuti da se špekuliralo o tome da će Dario doći u Dinamo, međutim, ta je opcija trenutno izvan fokusa.

"Modri se moraju stabilizirati iznutra, nije dovoljno vratiti Šimića i Marića. Važan je temelj. Možda bi bilo najbolje da dođe do privatizacije, da se zna tko ja gazda. Ovako se sve svodi na stihiju" – zaključuje Dario.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara