Da Silva: Možemo prezimiti u Europi

Da Silva: Možemo prezimiti u Europi
TRENUTNO najbolji i najskuplji Dinamov igrač, mladi Brazilac Eduardo da Silva izjavio kako osjeća da Dinamo može prezimiti u Europi, a u večerašnjoj utakmici bio bi prezadovoljan s bodom.

Da Silva će večeras po prvi put ove sezone zaigrati sam u napadu, jer je Ilija Lončarević zamislio formaciju sa samo jednim napadačem, no mladi nogometaš to ne smatra nikakvim problemom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dodaje kako neće biti toliko usamljen kao što se misli jer će se ofenzivnijim zadacima malo više baviti i Bošnjak, Mujčin i Kranjčar.

“Portugalska liga je vrlo dobra, spada među najbolje u Europi, odmah je iza liga Petice. Igraju tehnički dotjerano, ne tuku nego se nadigravaju, a to mi odgovara. Uz to, teren je odličan, to je novi stadion.” - izjavio je Da Silva, dodajući kako će se on i njegovi suigrači potruditi da budu dostojan sudionik večerašnje predstave na Luzu, prenose Sportske novosti.

“Za nas bi bio golemi uspjeh kad bismo ostali neporaženi. Dogodi li se to, bit će nam lakše protiv Heerenveena.” - zaključio je talentirani Brazilac, te dodao kako je za proljeće u Europi najvažnija utakmica protiv Nizozemaca u Zagrebu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara