Daily Mail prozvao Lineckera i Shearera

ZA ENGLEZE je nogometno SP završeno u trenutku kad su ispromašivali silne penale protiv Portugala. Prošlo je desetak dana no prašina oko Christiana Ronalda nije se slegla; Englezi ga krive za sve, počevši od "asistencije" prilikom isključenja Rooneya pa do bezrazložnog padanja po travnjaku.

Novine su pune ironičnih, sarkastičnih naslova i tekstova, gdje Portugalce nazivaju putujućim teatrom, glumačkom ekipom itd. Samo što još nisu napisali da je Ronaldo trebao promašiti i taj za "albione" kobni penal.

Urednik nogometne rubrike u Daily Mailu među rijetkima je dignuo glas i "drznuo" se prozvati inače sjajnu komentatorsku ekipu BBC-a predvođenu Gary Lineckerom i Alanom Shearerom.

U poplavi snimaka na svim engleskim tv stanicama, u kojima su glavni glumci portugalski igrači, prije svih Ronaldo, komentator Daily Maila  podsjetio je Lineckera i Shearera na epizode u kojima su oni bili glavni glumci...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shearer je bezbroj puta "zaboravljao" laktove na raznim djelovima tjela protivnika, tražio nepostojeće penale. Posebno mu se pamti trenutak kada je udario u glavu Neila Lennona is Leicestera i izbjegao, nitko ne zna kako, kaznu pred EP.

Na Otoku se, također, svi još dobro sjećaju Linckerovog incidenta na davnom SP-u, kada je naprosto tražio noge igrača Cameroona kako bi pao preko njih.

Uz sve to bi trebalo dodati još i "padanja" Owena, brutalnost J. i A. Colea ili Stevena Gerrarda . A za kraj da se kaže i to kako su Englezi zaboravili način na kojie Carauch postigao gol protiv Trinidad i Tobaga; pletenice beka Sanchoa su mu poslužile kao liane da se popne u poziciju (nije mu, naime, bilo dovoljno njegovih skoro 2 metra visine ), odakle mu je bilo lakše zabiti glavom vodeći gol.

Za Index iz Londona, Momir Jelovac 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara