Dalić: Još se nadamo prolazu

Dalić: Još se nadamo prolazu

VARTEKSOVI igrači za tjedan dana putuju u Albaniju kako bi u uzvratu prvog pretkola Kupa UEFA pokušali ostvariti prolaz.

"U prvom susretu je rezultat bio 1:1 što nam ne daje previše prava da se nadamo prolazu, ali ako će ekipa igrati kao protiv FC ZTE koje smo u odličnoj igri porazili s visokih 8:1 tada se možemo nadati prolazu." - izjavio je na jutrošnjem druženju s novinarima čelni čovjek Varteksove struke.

Dalić je također rekao kako u sastavu neće biti Mađarića i Pape koji još u ovom susretu nemaju pravo nastupa. Upitan je Teo Kardum koji se ozlijedio, a iz istog razloga ne može računati ni na Ipšu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promijenjeni sustav igre donio je ploda, igračka je forma na puno višoj razini nego je bila, a početni sastav protiv Tirane u četvrtak 27.7 u 17 sati bit će identičan onome koji će u subotu 22. 7. zaigrati u posljednjoj pripremnoj utakmici protiv FC Rakoczya u Kaposvaru; Koprić ili Vranjić na golu, Bašić, Vukman i Vuk u zadnjem redu, Melnjak i Halilović na boku, Šafarić, Pokrivač, Jertec i Golik u veznom redu te Novinić u napadu.

Nakon povratka iz Albanije već u nedjelju 30.7. Varteks igra prvo kolo domaćeg prvenstva u Puli.

S.H./NK Varteks

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara