Dalić: Ne očekujem otkaz već nagradu

"NAKON svih događaja i razmišljanja došao sam do zaključka da sam ispunio cilj; ostali smo u Ligi a zajedno s predsjednikom uspjeli smo spasili klub od kolapsa, stoga ne očekujem nikakav otkaz već očekujem nagradu." - otvorio se Zlatko Dalić, Varteksov trener nakon krize u koju je utonuo zajedno sa svojoj momčadi, pomišljajući pri tom čak i na odlazak s klupe.

Stvar se dodatno zakomplicirala nakon javnog ultimatuma predsjednika Tomislava Kezelja, koji je Daliću i njegovim poletarcima dao dvije naredne utakmice za popravni čitave polusezone. No, čini se da predsjednik već vidi određene pomake u igri, ali i atmosferi unutar Dalićeve momčadi koja u nastavku prvenstva, unatoč anganžmanu velikog broja novih igrača, ipak nije uspjela nadoknaditi odlaske glavnih motora, Jerteca i Pokrivača.

"Na Gradskom vrtu nas čeka ozbiljan protivnik koji je u prošlom kolu dobro namučio Dinamo. Sigurno će protiv nas tražiti isključivo pobjedu,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što smo namučili Dinamo, tražit ćemo pobjedu na Gradskom vrtuVarteksov suparnik vrlo nezgodan i da će, nakon što je namučio Dinamo, na Gradskome vrtu tražiti pobjedu u kom bi slučaju na službenoj ljestvici 1. HNL preskočio Varteks. U ekipu se vraćaju Vukman, Ipša, Melnjak i Liber a zbog ozljeda će iz sastava izostati Šimić, Brezovec, Bašić, Mohorović i Ivanković.

Sastav Varteksa za susret s Osijekom, koji se igra u subotu 14. travnja u 18 sati, najvjerojatnije će biti: Mađarić, Ipša, Prahić, Vukman, Mujanović, Liber, Šafarić, Papa, Melnjak, Semler i Novinić

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara