Dalić: Ne očekujem otkaz već nagradu

"NAKON svih događaja i razmišljanja došao sam do zaključka da sam ispunio cilj; ostali smo u Ligi a zajedno s predsjednikom uspjeli smo spasili klub od kolapsa, stoga ne očekujem nikakav otkaz već očekujem nagradu." - otvorio se Zlatko Dalić, Varteksov trener nakon krize u koju je utonuo zajedno sa svojoj momčadi, pomišljajući pri tom čak i na odlazak s klupe.

Stvar se dodatno zakomplicirala nakon javnog ultimatuma predsjednika Tomislava Kezelja, koji je Daliću i njegovim poletarcima dao dvije naredne utakmice za popravni čitave polusezone. No, čini se da predsjednik već vidi određene pomake u igri, ali i atmosferi unutar Dalićeve momčadi koja u nastavku prvenstva, unatoč anganžmanu velikog broja novih igrača, ipak nije uspjela nadoknaditi odlaske glavnih motora, Jerteca i Pokrivača.

"Na Gradskom vrtu nas čeka ozbiljan protivnik koji je u prošlom kolu dobro namučio Dinamo. Sigurno će protiv nas tražiti isključivo pobjedu,

Nakon što smo namučili Dinamo, tražit ćemo pobjedu na Gradskom vrtuVarteksov suparnik vrlo nezgodan i da će, nakon što je namučio Dinamo, na Gradskome vrtu tražiti pobjedu u kom bi slučaju na službenoj ljestvici 1. HNL preskočio Varteks. U ekipu se vraćaju Vukman, Ipša, Melnjak i Liber a zbog ozljeda će iz sastava izostati Šimić, Brezovec, Bašić, Mohorović i Ivanković.

Sastav Varteksa za susret s Osijekom, koji se igra u subotu 14. travnja u 18 sati, najvjerojatnije će biti: Mađarić, Ipša, Prahić, Vukman, Mujanović, Liber, Šafarić, Papa, Melnjak, Semler i Novinić

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara