Dalić: Susret s Naftom zadovoljio očekivanja

Dalić: Susret s Naftom zadovoljio očekivanja

IGRAČI Varteksa tijekom vikenda odigrali su dva trening susreta, u subotu protiv Obreša u Svetom Iliji (21:1) te u nedjelju protiv Nafte u Lendavi (2:2).

"Susret protiv Nafte u Ptuju zadovoljio je moja očekivanja jer se igralo angažirano i sa htijenjem. Konačno je vidan napredak u igri koja je bila na traženom nivou. Nažalost, opet smo primili dva gola iz prekida i nakon grešaka no sve u svemu u tom je susretu bilo odličnih akcija, lijepih golova i kvalitetne igre što u svakom slučaju ohrabruje." - rekao je Zlatko Dalić okupljenim novinarima na jutros održanom press druženju.

Utakmicu su u formaciji 3-6-1 odigrali: Mađarić, Bašić, Vuk i Vukman, desno Papa, lijevo Melnjak, zadnji vezni Šafarić, naprijed Jertec, Pokrivač i Golik te ispred njih Novinić. Kardum se ozlijedio u utakmici protiv Albanaca tako da je njegov nastup upitan u uzvratu 27. srpnja u Tirani, gdje neće nastupiti ni Papa i Mađarić dok će u sastavu biti Halilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak 20. srpnja na Varteksovu će stadionu biti organizirana manifestacija pod nazivom "Sjećanje na Đelaca" u spomen na prije pet godina tragično preminulog predsjednika Kluba Anđelka Herjavca.

NK Varteks će u četvrtak 20.7. odigrati prijateljski susret u Gradini, u petak 21.7. pak s jednim drugoligaškim klubom dok će u subotu 22.7.u Kaposvaru igrati protiv FC Rakoczy.

S.H./NK Varteks

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara