Dalić: U Splitu nam je poništen čisti gol

"NE MOGU biti nezadovoljan igrom svoje ekipe protiv Hajduka u Splitu, stvorili smo šanse, dečki su igrali puno bolje nego u susretu protiv Šibenika. Dali smo čisti gol koji je sudac poništio. Da je regularni zgoditak Semlera priznat dobili bismo utakmicu", rekao je jutros trener Varteksa na redovitom druženju s novinarima.

U to je li Varteks uistinu bio zakinut u susretu protiv Hajduka nećemo ulaziti, ali treba napomenuti da ovome u prilog govori i stručni komentar Matea Beusana u Oku sokolovom koji je u subotu navečer prikazan na HTV-u.

"Morali smo pobijediti i u susretu protiv Dinama i sada protiv Hajduka, ali kada ne sude kazneni udarac pa isključe igrača i još ponište čisti gol tada smo sasvim sigurno oštećeni. Čini mi se da se sve urotilo protiv nas", konstatirao je Zlatko Dalić.

Možda će Varteks imati više sreće nakon što se igrači malo odmore i srede dojmove, s obzirom da sad slijedi dvotjedna pauza koja će im dati dovoljno vremena za pripreme za idući susret.

"Sada slijedi dvotjedna pauza u kojoj ćemo se pokušati što bolje spremiti za susret s Dinamom, a u subotu ćemo pokušati odigrati trening susret s jačim protivnikom, možda ruskim drugoligašem koji je na pripremama u Sloveniji", kaže Dalić.

P.V./NK Varteks
Foto: NK Varteks

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara