Dalić: Zanima me bi li Ipša bio isključen da je nosio dres Dinama

ZLATKO DALIĆ i njegovi Krojači u subotu su se još jednom gotovo ravnopravno suprotstavili Dinamu, a do 75. minute čak i vodili, ali ni to nije bilo dovoljno da se upiše pobjeda nad hrvatskim prvakom.

"Evidentno je da je Dinamo kvalitetnija ekipa od nas, mi smo im pokušali parirati agresivnom igrom, u čemu smo uspijevali 75. minuta, ali nakon toga je uslijedio preokret", rekao je Dalić u razgovoru za Index.

Zanimalo nas je i kako trener Varteksa komentira suđenje u sinoćnjoj utakmici, posebno isključenje Ipše i jedanaesterac kojim je utakmica odlučena u sudačkoj nadoknadi. Odbio je komentirati suđenje, ali ipak je dodao: "Ono što mi najviše smeta je što nas jedna tako bogata i skupa ekipa kao što je Dinamo već dva puta dobiva gusto, s igračem više. Zanima me bi li Strahić ili Ipša bili isključeni da su nosili dres Dinama."

Dalić ipak ne dovodi u pitanje status Dinama kao bolje momčadi i priznaje im zasluženu pobjedu.

"Dinamo je bolja ekipa i pobijedili su zasluženo, to im se ne može osporiti. Mi smo njima pokušali parirati taktički, dobro posloženom momčadi, ali kvaliteta je presudila. Pa neki od mojih igrača sinoć su prvi put vidjeli Modrića ili Vugrinca, a kamoli da se mogu ravnopravno nositi s njima", zaključuje Dalić svoj razgovor za Index.

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara