Dalje od lustera, Gorane

GORAN IVANIŠEVIĆ jednom je izjavio da će se objesiti na luster ako ne bude imao priliku vratiti se na središnji teren Wimbledona. Nakon novih ozljeda sve je upitniji nastavak karijere našeg najboljeg tenisača svih vremena, no nadamo se da je u međuvremenu odustao od odluke vezane uz luster.

Muke s ozljedama i dalje su obavezna pratnja wimbledonskog pobjednika Gorana Ivaniševića, koji se je početkom ove godine vratio tenisu nakon što je izbivao godinu dana zbog operacije ramena.

Od povratka uspio je završiti tek dva meča. Ostale je morao predati zbog bolova ramena ili ruke.

Isto se ponovilo i u 1. kolu jakog turnira u Dubaiju, koji se igra za nagradni fond od milijun dolara. No, čini se da je ovaj puta u pitanju ozljeda desnog koljena.

Kod rezultata 6-6 u prvom setu Goran je predao susret Rusu Andreju Stoljarovu.

´Potrčao sam za jednom loptom, koja mi se ionako činila nedohvatljivom. Čak sam si i rekao ´nemoj, nema smisla´. No, što da vam kažem, ipak sam potrčao za njom i tada sam začuo ´klik´. Ne možeš vjerovati... Nadam se da ništa nije slomljeno´, kazao je Ivanišević. Prve procjene govore da se radi o istegnuću ligamenta desnog koljena.

Do tog trenutka Ivanišević je igrao vrlo dobro, odlično je servirao i vraćao.

´Rame je boljelo, ali ne previše. Bio sam zadovoljan kako sam servirao. Bilo je duplih grešaka, ali to nije ništa novo kad sam ja u pitanju. Čisto sam udarao, dobro servirao, čak 193km/h. Do tog trenutka bio je to stvarno dobar meč´, zaključio je Ivanišević, koji je prevezen u bolnicu na pregled.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara