Danas navijamo za Jakova Faka i Andrijanu Stipaničić Mrvelj

Danas navijamo za Jakova Faka i Andrijanu Stipaničić Mrvelj

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

ČETVRTAK je vrijeme za naše biatlonce. Andrijana Stipaničić Mrvelj koja zbog bakterijske upale gornjih dišnih puteva i temperature nije mogla nastupiti u sprintu, startat će u utrci na 15km Individual. Andrijana je nekoliko dana imala temperaturu i morala je uzimati antibiotike. Osjećala se dosta slabo, a prije dva dana je započela i s laganim pucačkim treninzima. Iako nije u potpunosti oporavljenja, odluka je da će nastupiti u individualu.

"Ne može se ići na rezultat jer je bolest očigledno ostavila traga; pucanje bi mogla dobro odraditi, ali je pitanje koliko će imati snage za trkački dio", rekao je direktor reprezentacije Žarko Galjanić.

Jakov Fak i jučer je odradio trening i dobro se osjeća. U srijedu ga očekuje nastup u disciplini 20km individual, u kojoj je na SP-u u Koreji 2009. osvojio brončanu medalju.

U petak očekujemo nastup alpinaca u super veleslalomu, ukoliko će to vremenske prilike dopustiti. No, prognoza je optimistična za sljedećih nekoliko dana, tako da vjerujemo kako odgoda više neće biti.
 
 Raspored alpskog skijanja (nakon izmjena):
 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
19. veljače 2010. (petak) – super veleslalom, 11:30 sati
 
21. veljače 2010. (nedjelja) – kombinacija (9:30 spust, 12:30 slalom)
 
23. veljače 2010. (utorak) – veleslalom (9:30 prva trka, 13:00 druga trka)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara