Dani Alves: Lomim kičmu za Barcu, a ne nude mi novi ugovor. To će ih skupo koštati!

Foto: AFP

"U KLUBU ne rade dovoljno za moj novi ugovor" rekao je brazilski desni bočni Barcelone Dani Alves u razgovoru za katalonski dnevnik Sport.

"To je, doduše, samo moj osjećaj. Možda je i subjektivan. Želim, međutim, da dogovor bude postignut u nekoliko idućih dana" nedvosmislena je poruka koju je vodstvu kluba poslao brazilski nogometaš, koji igra izvrsnu sezonu u klubu s Nou Campa.

"Ne volim što se uokolo šire glasine o tome da želim napustiti klub. Posvećen sam Barceloni kao i bilo koji drugi igrač. Ne želim, međutim, biti licemjer. Ukoliko me žele zamijeniti, moglo bi ih to skupo koštati.


Želim da me ljudi u klubu cijene u odnosu na moju važnost i utjecaj koji imam unutar momčad. Učine li to, bit ću najsretniji čovjek na svijetu. Ako ne, hvala im za ove tri godine.

I dalje ću lomiti kralježnicu za ovu momčad, čak i ukoliko mi ne obnove ugovor. San je biti dijelom današnje Barcelone. Bez obzira na ono što bude rečeno ili napravljeno, ja znam da je moje ime upisano zlatnim slovima u povijest ovog kluba" završio je Brazilac.

U Barcelonu je Alves stigao u ljetu 2008. godine iz Seville. Ugovor mu važi do ljeta iduće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara