Daniel Bilos dolazi u Dinamo

DANIEL RUBEN BILOS ipak će igrati u Dinamu. Najnoviji je to podatak koji je došao iz nove Dinamove Uprave za komunikaciju s medijima koju predvodi Siniša Jagodić. On je potvrdio kako su za Bilosevo potpisivanje ugovora s "Modrima" ostali još samo sitni detalji oko ugovora i administrativni poslovi koji bi se trebali brzo riješiti.

"Još nije stigao, jako je blizu, ali takvi poslovi uvijek su osjetljivi. Recimo da je 90 posto sigurno da ćemo Bilosa vidjeti u plavom dresu." - rekao je Jagodić za Večernji list. Prema njegovim riječima, riječ je o velikom pojačanju.

"Nevjerojatan igrač. Kada krene u prodor, suparnici ga mogu zaustaviti jedino prekršajem. Silovit, brz, vjerujte, bit će strašno pojačanje za hrvatsku reprezentaciju. Zapravo, nismo ni svjesni kakvog ćemo igrača dobiti." - kaže Jagodić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u Argentini Bilosa zovu "Gigante", zbog visine od 194 cm, ali i izdržljivosti. Zanimljivo je da je Bilos prije tri mjeseca potpisao ugovor s Bocom Juniors, ali prema Jagodiću, to ne bi trebao biti problem.

I dok "Modri" očekuju da im se Bilos pridruži već u Švicarskoj na pripremama, Argentinčev menadžer Marko Naletilić je oprezan glede Danielovog transfera.

"Još ništa nije riješeno. Problem je što Bilos ima dosta ponuda europskih klubova. Također, njegova puna cijena je dva milijuna dolara. Ali, na tome se da još raditi." - zaključuje Naletilić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara