Danijel Pranjić odbio Heerenveen, s Dinamom želi osvajati trofeje

DINAMOV bočni igrač Danijel Pranjić odbio je ponudu nizozemskog Heerenveena koji je nedavno poslao službenu ponudu u Maksimirsku 128. Pranjić kaže da ima konkretnu ponudu. Ipak ju neće prihvatiti jer želi odigrati još jednu sezonu u Dinamu.

"Moram dokazati da nisam "mačka bez repa", da su vjera i ulaganje u mene imali smisla. Bilo bi ružno nakon ovakve sezone pokupiti stvari i pobjeći, makar je nizozemska ponuda jako dobra. Doveden sam kao pojačanje i to želim biti." - odlučan je Pranjić.

Pranjićev stav svakako je za pohvalu, međutim, novog trenera Kužea Pranja moli da mu kaže na kojoj će poziciji igrati jer se osjeća poput nekog tko služi za zatvaranje rupa na terenu.

"Molim da mi trener Kuže prije početka iduće sezone kaže na kojoj ću poziciji igrati. Krenuo sam kao lijevi bočni, pa sam prebačen na lijevog veznog, uvijek sam zatvarao rupe, bio instaliran na poziciji gdje je netko nedostajao. Bilo bi mi lakše kad bih u začetku znao gdje ću igrati." - rekao je Pranjić za Sportske novosti.

Pranjić je prije godinu dana bio na meti Igora Štimca, međutim, Zdravko Mamić je vjerojatno bio "izdašniji" pa je Osijekov igrač završio u Maksimiru. Pranjić danas kaže kako mu nije žao što proteklu sezonu nije igrao u Hajduku.

"Dinamo je klub koji sam izabrao i gdje ću se slijedeće sezone boriti za trofeje. Neće više biti zviždanja, naši će navijači uživati. Ova noćna morat će se zaboraviti." - optimistično najavljuje Pranjić sezonu 2005/2006. Moramo priznati da jedva čekamo povratak otpisanih.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara