Dario Jertec na pragu Hajduka

SPLITSKI su "bili" izgleda napokon uspjeli oteti jednog igrača mrskom rivalu. Proteklih smo mjeseci navikli da se Hajdukove igrače (posebno one mlade i talentirane) povezuje s Dinamom, ali situacija je ovoga puta obrnuta.

> Rukavina prema Panathinaikosu?

Dario Jertec tako će se vrlo vjerojatno  večeras pridružiti Hajdukovcima na pripremama u mariborskom Pohorju, a prema neslužbenim informacijama svi su detalji ugovoreni i narednih bi dana Jertec trebao staviti potpis na ugovor s Hajdukom.

Nesuđeni Dinamovac Dario Jertec u modrom se klubu nije naigrao. Na Maksimir je stigao prije godinu i pol dana u paketu s Nikolom Pokrivačem, ali Branku Ivankoviću (tadašnjem i sadašnjem treneru) nije se uspio nametnuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo je posuđen u Rijeku gdje je pružio nekoliko kvalitetnih partija, a posudba mu je istekla sa završetkom prošle sezone. No, na Maksimir se Jertec, izgleda, ipak neće vratiti.

"Zaista vam sada ništa decidirano ne mogu reći. Još pregovaram, a sve će se znati sutra, kada me i možete kontaktirati za potvrdu. Hoću li prijeći u redove Hajduka odlučit ću večeras" - rekao je Jertec u razgovoru za Index.

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara