David James poručio Capellu: Ja sam pravi čovjek za Maksimir

David James poručio Capellu: Ja sam pravi čovjek za Maksimir

VRATAR Portsmoutha David James opet puni stupce otočkih medija. Naime, jutros je izjavio kako inzistira da je upravo on pravi odabir za izbornika Capella ususret vitalnoj utakmici kvalifikacija protiv Hrvatske na Maksimiru.

Podsjetimo, njegovom prethodniku Paulu Robinsonu Maksimir je bio put u sunovrat. Neuspješno ispucavanje nakon dodavanja Garyja Nevilla, odnosno autogol koji je primio velikim je dijelom zapravo uništilo karijeru mladog i talentiranog vratara koji je na Otoku bio izvrnut ruglu, a od čega se ni danas još nije oporavio.

No, iskusni 38-godišnji James, kaže, za to ni ne mari. Puno puta u karijeri upravo on  bio je predmet sprdnje, međutim, uvijek se vraćao još jači i bolji, čega je i na koncu rezultat njegov reprezentativni status.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

David James je potom otkrio kako je za susret s Hrvatskom angažirao i psihologa Keitha Powera, koji će mu pomoći da se pripremi na najbolji mogući način.

"Svakodnevno razgovaram s Keithom. On mi pomaže da određene događaje i stvari stavim u širu perspektivu, čime mi zapravo približava ono najvažnije na što bi se trebalo fokusirati prije ovakvih izazova. Ovo je prava priprema za utakmicu, nema više Nintenda do kasno u noć" - iskreno će James.

V.B.
Foto:AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara