Davor Kus je iduće novo/staro lice pod Tornjem

Davor Kus je iduće novo/staro lice pod Tornjem

CIBONA je ovo ljeto prionula na dovođenje nekih starih pojačanja pa su tako u klub već stigli Nikša Prkačin, Damir Markota i Branimir Longin, a uskoro bi im se mogao pridružiti i Davor Kus.

> Hrvoje Perić potpisuje za Zadar

"Kus je i dalje u Malagi, očekujemo da će Unicaja raskinuti ugovor s njim. Mi smo zainteresirani za njegov povratak, a on se želi vratiti u Cibonu tako da između njega i nas nema problema. Sve sad ovisi o njegovom klubu jer on ima još jednu godinu ugovora s Unicajom i čekamo da se to riješi. Može se riješiti danas, sutra ili se ne riješiti uopće", rekao nam je novi trener Cibone Velimir Perasović koji je momčad odveo na bazične pripreme u Delnice.

Iako se Kusov povratak još ne može službeno potvrditi, postaje sve izglednije da će se hrvatski reprezentativac uskoro priključiti Ciboni. Danas su, naime, i u španjolskim medijima osvanuli napisi kako je Kus postigao usmeni dogovor s klubom iz Malage koji mu omogućava potragu za novim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pripreme u ovom bazičnom dijelu protiču vrlo dobro, ali tek smo na početku i još je prerano govoriti o početku sezone. Ono što zasad mogu reći je da je atmosfera u momčadi sjajna i da sam vrlo zadovoljan pristupom radu svih igrača", kazao nam je Perasović, te pohvalio novog američkog playmakera Earla Callowayja, jedinog igrača u ovoj momčadi koji je nepoznanica košarkaškoj javnosti.

"Vrlo sam zadovoljan njegovim radom i zalaganjem na treninzima. Mi smo njega doveli jer smatramo da ima kvalitetu kojom se može uklopiti u ovu momčad. Ali ono što mi priželjkujemo tek se treba potvrditi na parketu", oprezno će Perasović.

P.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara