Davor Pavić više nije glasnogovornik Hajduka: Odlazim ponosan na hajduk.hr

Davor Pavić više nije glasnogovornik Hajduka: Odlazim ponosan na hajduk.hr

Tekst: M.M.
Foto:

DAVOR PAVIĆ, glasnogovornik i urednik klupskog portala hajduk.hr unatoč ružnim nagađanjima iz Hajduka odlazi izuzetno zadovoljan poslom koji je obavio u svojih 18 mjeseci na tim delikatnim dužnostima. Istakao je da je posao završio i da je ponosan na svoj doprinos Hajduku u odnosima s javnošću, prenosi službena hajdukova stranica.

"Ponosan sam jer smo ustrojili službu za odnose s javnošću koja do tada nije postojala u klubu i postigli u tome poslu izuzetnu razinu profesionalnosti. Krunu svog rada u odnosnima javnošću smatram posebno portal Hajduka, hajduk.hr koji je dokazano postao vrlo "čitano štivo". Ostajem naravno i dalje hajdukovac svim  srcem,spreman pomoći u svakom trenutku. Svom klubu želim sve najbolje u novim natjecanjima utakmicama i životu. Hajduk i za mene kao i za sve živi vječno", rekao je na odlasku Davor Pavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svemu me zasmetalo jedino što je zlonamjerno prezentirano da sam ja privatizirao klupski portal. On ostaje živjeti i dalje i ostaje naravno Hajdukov. A osobno sam ponosan baš zbog toga što će portal živjeti i dalje, jer sam onaj koji je pokrenuo i oformio taj klupski prozor u svijet", dodao je.

Za dosadašnji rad Hajduk se Davoru Paviću zahvalio a rastanak je, makar je možda bilo i drukčijih nagađanja, bio sportski i prijateljski. Dodajmo kako se spominje da je predsjednik Svaguša za sada zabranio igračima davati izjave za službeni portal i emisiju "Bili kutak".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara