Del Piero: Uništit će nas Zidane i skandal u domovini

Del Piero: Uništit će nas Zidane i skandal u domovini

ALESSANDRO DEL PIERO priključio se velikom Grossu u spektakularnoj, tipično talijanskoj završnici na Westfalenu, mjestu gdje Njemačka nikad dotad nije doživjela poraz. Iako je na prvenstvo došao u kategoriji rezerve, Lippi je pokazao koliko mu vjeruje.

No, Del Piero, uoči puta za Berlin, ne pokazuje previše samouvjerenosti kao šef momčadi ili neki njegovi suigrači.

"Smatram da su u finalu momčadi koje su to zaista najviše i zaslužile. No, iskreno, nisam siguran da možemo otići do kraja. Francuska je favorit iz jednostavnog razloga; jer ima Zidanea. On je broj jedan. Također, nad nama je pritisak zbog dobro poznatih stvari koje se događaju u Italiji, dok Francuzi nemaju takvih problema i uopće nisu pod stresom." - smatra Del Piero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na utakmici finala vidjet će se veliko poštovanje koje neki igrači osjećaju jedni prema drugima. Iz Juventusa su tu Vieira, Thuram i Trezeguet, a jako sam prisan i sa Zidaneom. Znam da je i mojim klupskim suigračima teško ne misliti na suđenje, ali ja ću svoje misli fokusirati samo na finale. O Juveu ću misliti u ponedjeljak." - tvrdi.

Dan nakon finala, inače, bit će donesena konačna sudska presuda i čelnici Juventusa doznat će što ih sljeduje. Neki od njih uspjeli su se izvući, kao primjerice Fabio Capello koji plovidbu nastavlja za kormilom madridskog Reala.

"Capello u Realu? Mogu reći samo jednu stvar: nije me iznenadilo." - dodao je Del Piero.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara