Delije: Hrvati su kompleksaši

NA INTERNET stranicama navijača Crvene Zvezde objavljena je "reportaža" sa izleta u Zaprešić. Delije su se požalile što ih Hrvati nisu gađali punim bocama od piva, a napade na njihove autobuse ocjenjivali su po "umjetničkom dojmu".

"Oko 15 ljudi je skinuto iz busa, od toga dvojica jer su dolazeći do njihove granice pokazivali tri prsta. Inace, to je bila jedna od stvari koje su nam bile "najstrože zabranjene”. Kompleksaši." - stoji u izvješću Delija.

Prvi napad na konvoj Delije su opisale sa podsmijehom: "Prvi napad na konvoj sastojao se u tome što je 15-ak klinaca zapalilo baklje i bacilo ih na buseve, sa suprotne strane auto puta, a onda brzinom većom od najveće moguće, krenulo bježati iako ih nitko nije jurio, koliko smo vidjeli. Bar smo se dobro nasmijali."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na povratku iz Zaprešića na četiri autobusa kojim su putovali poletjele su boce, a Delije se žale što su ih gađali praznim bocama i pitaju se zašto nisu bacili i koju punu.

Najboljim napadom na sebe Delije su procijenili onaj na auto-putu kod Zagreba kada je iz suprotnog smjera iz jurećeg automobila na njihov autobus ispaljena raketa. Iako neprecizan, srpski navijači ocijenili su ovaj napad najboljim i dali mu ocjenu 3+ za umjetnički dojam.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara