Demonstracija Ronjenja djece od 8 do 12 godina

MINISTARSTVO prosvjete i sporta je organizator, a Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Radna skupina AlpeJadran suorganizatori V. konferencije o sportu, što će se od danas do subote održati u Rovinju.

Konferenciju će u hotelu Eden, u kojem je smješteno svih 130 sudionika iz 17 regija RZ Alpe-Jadran iz sedam zamalja, otvoriti ministar prosvjete i sporta Vladimir Strugar, a na njoj će biti obrađene dvije teme: "Roditelji kao partneri školskoga sporta u zemljama i regijama Radne zajednice Alpe-Jadran" i "Voda kao medij sporta za aktivnosti u rekreaciji, amaterskom i vrhunskom sportu". Za prvu temu najavljen je dolazak Mirka Kožulja, oca našeg vrhunskog plivača Gordana Kožulja, te Zlatka Šimenca prof. na Kineziološkom fakultetu i oca vaterpolo reprezentativca Dubravka, kao i izbornika zlatne rukometne reprezentacije Line Červara.

Za drugu temu u bazenu hotela Delfin upriličit će se, po prvi put na ovakvim konferencijama, tečaj ronjenja za djecu od 8 do 12 godina te praktički prikaz plivačkog i vaterpolo treninga.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i na svim dodadašnjim konferencijama RZ Alpe-Jadran konverzacije i rasprave vodit će se na svih pet službenih jezika: hrvatskom, madžarskom, njemačkom, slovenskom i talijanskom, na kojima je već tiskan i zbornik u koji su ušla 48 stručno-znanstvena rada koja će biti prezentirana na Konferenciji.

(Hina) dd ad

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara